folkmart.ua - інтернет-магазин українських сувенірів. Мережа магазинів українських сувенірів. Великий вибір вишиванок, виробів з петриківським розписом, глиняного посуду, рушників та інших сувенірів. Українські сувеніри та подарунки folkmart.ua Магазин Folkmart
вулиця Старосільська, 1Е 02125 Київ UA
Monday-Friday 9am-6pm 0-800-333-177 044-334-31-77
Рейтинг: 4.8 / 5 Відгуків: 266
UA
RU
00

Подарунки та сувеніри - купити в Києві за найкращими цінами

Подарунок... Корінь цього слова  — «дар». Це те, що з найдобрішими намірами передається від однієї людини до іншої. Дарувати — означає бажати всього найкращого і програмувати одержувача на щасливе майбутнє.

Наші пращури досконально знали правила дарування. Вони вважали, що поганих подарунків не буває, бувають mdash; неправильні. Головний принцип — подарунки та сувеніри, що вручаються близьким та коханим повинні приносити, в першу чергу, духовну користь. Духовна користь полягає в можливості врученого дару захищати і оберігати. Захищати не фізичне тіло, але розум, душу, енергетику обдаровуваного. Невипадково пращури повністю оточували себе різними оберегами, починаючи з домашніх оберегів і закінчуючи обережними візерунками на одязі для особистого захисту.

Другий не менш важливий принцип mdash; сувеніри та подарунки повинні бути красивими. Красивими саме з точки зору того, хто дарує. Тільки таким чином він зможе прив'язати до презенту своє захоплення і любов.

Наш інтернет-магазин folkmart.ua представляє вашій увазі подарунки, сувеніри в Києві, які несуть у собі духовну силу і є кращим, що залишили нам пращури. Такий презент допоможе вам продемонструвати не просто офіційну ввічливість, а свою справжнє прихильність до людини.