folkmart.ua - інтернет-магазин українських сувенірів. Мережа магазинів українських сувенірів. Великий вибір вишиванок, виробів з петриківським розписом, глиняного посуду, рушників та інших сувенірів. Українські сувеніри та подарунки folkmart.ua Магазин Folkmart
вулиця Старосільська, 1Е 02125 Київ UA
Monday-Friday 9am-6pm 0-800-333-177 044-334-31-77
Рейтинг: 4.8 / 5 Відгуків: 266
UA
RU
00

Корпоративні сувеніри та подарунки - оригінальні бізнес подарунки

Чи траплялося вам коли-небудь отримувати подарунок, зроблений явно за необхідністю, тому що «треба щось подарувати»? Пам'ятаєте, які вас долали емоції – викинути шкода, а душа зовсім до нього не лежить? І навряд чи ви хотіли б такої долі своїм подарункам. Адже дуже приємно, коли шеф/партнер/колега виставляє ваш презент на найпомітніше місце у своєму кабінеті, а не засуває у дальній кут шафи чи ще гірше – викидає у кошик.

Бізнес сувеніри, подарунки - це відмінний спосіб продемонструвати свою повагу людині, з якою працюєте. Привід для вручення може бути різним: корпоративна вечірка, ювілей компанії, успішно завершена угода. Головне - зробити такий дар, який зможе позитивно впливати на ваші бізнес-відносини. Тому при виборі завжди слід пам'ятати, що корпоративні подарунки, сувеніри – це тонкий інструмент дипломатії, вміле керування яким забезпечує успіх у діловому житті.

Наші пращури вважали, що людина повинна робити подарунки з власної волі, а не за необхідністю. Бажання зробити приємне заряджає звичайні корпоративні сувеніри, подарунки позитивною енергетикою, приносячи отримувачу лише приємні емоції.

Інтернет-магазин українських сувенірів folkmart.ua створений для всіх, хто хоче вкласти у свій презент щиру радість , кохання, повагу. Нехай кожен ваш презент буде мати сенс, а люди, що обдаровуються, будуть по-справжньому захоплюватися подарунку!